byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Hutchison's Ginger Wine (Ingefær Vin)

Denne skotske specialitet - ingefærvin - dateres helt tilbage til starten af dette århundrede, hvor J.G. Thomson fik ideen. Han satte gang i Robert Hutchison, der fik til opgave at lave en vin, baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol. Vinen ligger i fade og trækker sin smag af blandingen, derfor den milde, men dog karakteristiske smag.


Skotterne bruger ”ginger wine” til at lave en ”Whisky Mac” - Ginger Wine blandet med whisky. Vinen har en dæmpende effekt på den lidt skarpe smag fra mange blends, og tilføjer en mild smag af ingefær. Hutchisons Ginger Wine nydes ”on the rocks”, i cocktails med whisky, rom, gin, vodka - men også som en velkomstdrink sammen med bobler og is. Vinen er også en kær ingrediens i gryde- og wok-retter.


Populære opskrifter:


1/3 Ginger Wine, 2/3 æble cider og isterninger - en dejlig velkomstdrink Skifter man cideren ud med en mouserende vil (Prosecco eller Asti), får man en fantastisk lækker drink til festlige lejligheder.


2/3 Ginger Wine og 1/3 blended whisky - en „Whisky Mac“


Kan også erstatte Gløgg til Jul - bare varm den og servere den!

Denne skotske specialitet - ingefærvin - dateres helt tilbage til starten af dette århundrede, hvor J.G. Thomson fik ideen. Han satte gang i Robert Hutchison, der fik til opgave at lave en vin, baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol. Vinen ligger i fade og trækker sin smag af blandingen, derfor den milde, men dog karakteristiske smag.


Skotterne bruger ”ginger wine” til at lave en ”Whisky Mac” - Ginger Wine blandet med whisky. Vinen har en dæmpende effekt på den lidt skarpe smag fra mange blends, og tilføjer en mild smag af ingefær. Hutchisons Ginger Wine nydes ”on the rocks”, i cocktails med whisky, rom, gin, vodka - men også som en velkomstdrink sammen med bobler og is. Vinen er også en kær ingrediens i gryde- og wok-retter.


Populære opskrifter:


1/3 Ginger Wine, 2/3 æble cider og isterninger - en dejlig velkomstdrink Skifter man cideren ud med en mouserende vil (Prosecco eller Asti), får man en fantastisk lækker drink til festlige lejligheder.


2/3 Ginger Wine og 1/3 blended whisky - en „Whisky Mac“


Kan også erstatte Gløgg til Jul - bare varm den og servere den!

DKK  109,00

Ikke på Lager | Lev. 8-14 hverdage

Se Fragtpriser

Denne skotske specialitet - ingefærvin - dateres helt tilbage til starten af dette århundrede, hvor J.G. Thomson fik ideen. Han satte gang i Robert Hutchison, der fik til opgave at lave en vin, baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol. Vinen ligger i fade og trækker sin smag af blandingen, derfor den milde, men dog karakteristiske smag.


Skotterne bruger ”ginger wine” til at lave en ”Whisky Mac” - Ginger Wine blandet med whisky. Vinen har en dæmpende effekt på den lidt skarpe smag fra mange blends, og tilføjer en mild smag af ingefær. Hutchisons Ginger Wine nydes ”on the rocks”, i cocktails med whisky, rom, gin, vodka - men også som en velkomstdrink sammen med bobler og is. Vinen er også en kær ingrediens i gryde- og wok-retter.


Populære opskrifter:


1/3 Ginger Wine, 2/3 æble cider og isterninger - en dejlig velkomstdrink Skifter man cideren ud med en mouserende vil (Prosecco eller Asti), får man en fantastisk lækker drink til festlige lejligheder.


2/3 Ginger Wine og 1/3 blended whisky - en „Whisky Mac“


Kan også erstatte Gløgg til Jul - bare varm den og servere den!

Alkohol 13,5%
Type Hedvin
Producent Hutchisons
Land Skotland
Størrelse 75 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ