IDDA Etna Rosso 2019 GAJA, Sicilia

IDDA Etna Rosso er hovedsageligt lavet på Nerello Mascalese og en smule (2-5%) Nerello Cappuccio, som hentes nær Biancavilla, på vulkanens sydvestvendte skråninger. Arbejdet i vinmarkerne er tilpasset de klimatiske forhold efter årgang, og generelt gennemfører man en skrap fjernelse af grenene og bladene omkring klaserne, og en selektering af klaserne, for at opnå så sunde druer som muligt. Det kan især vise sig afgørende i årgange med hyppige regnbyger og tåge.


Gæringen varer som regel i ca. 3 uger og foregår i en kombination af træfade og cementtanke, efterfulgt af en modning i 24 måneder på samme type beholdere.


IDDA Etna Rosso byder på umiddelbare, aromatiske og saftige toner af bær (kirsebær, brombær, morbær, tyttebær) og marcipan i duften, med sarte nuancer af krydderier som nellike og enebær. Smagen viser en god harmoni mellem de sprøde, frugtige nuancer og en meget velouragtig karakter. En vin som kan nydes umiddelbart.


Serveres til fjerkræ, kalv, svinekød og lam samt til grønsagsretter.

Tilbud

IDDA Etna Rosso er hovedsageligt lavet på Nerello Mascalese og en smule (2-5%) Nerello Cappuccio, som hentes nær Biancavilla, på vulkanens sydvestvendte skråninger. Arbejdet i vinmarkerne er tilpasset de klimatiske forhold efter årgang, og generelt gennemfører man en skrap fjernelse af grenene og bladene omkring klaserne, og en selektering af klaserne, for at opnå så sunde druer som muligt. Det kan især vise sig afgørende i årgange med hyppige regnbyger og tåge.


Gæringen varer som regel i ca. 3 uger og foregår i en kombination af træfade og cementtanke, efterfulgt af en modning i 24 måneder på samme type beholdere.


IDDA Etna Rosso byder på umiddelbare, aromatiske og saftige toner af bær (kirsebær, brombær, morbær, tyttebær) og marcipan i duften, med sarte nuancer af krydderier som nellike og enebær. Smagen viser en god harmoni mellem de sprøde, frugtige nuancer og en meget velouragtig karakter. En vin som kan nydes umiddelbart.


Serveres til fjerkræ, kalv, svinekød og lam samt til grønsagsretter.

Normalpris: DKK  449,00
Specialpris DKK  349,00
Spar DKK  100,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

IDDA Etna Rosso er hovedsageligt lavet på Nerello Mascalese og en smule (2-5%) Nerello Cappuccio, som hentes nær Biancavilla, på vulkanens sydvestvendte skråninger. Arbejdet i vinmarkerne er tilpasset de klimatiske forhold efter årgang, og generelt gennemfører man en skrap fjernelse af grenene og bladene omkring klaserne, og en selektering af klaserne, for at opnå så sunde druer som muligt. Det kan især vise sig afgørende i årgange med hyppige regnbyger og tåge.


Gæringen varer som regel i ca. 3 uger og foregår i en kombination af træfade og cementtanke, efterfulgt af en modning i 24 måneder på samme type beholdere.


IDDA Etna Rosso byder på umiddelbare, aromatiske og saftige toner af bær (kirsebær, brombær, morbær, tyttebær) og marcipan i duften, med sarte nuancer af krydderier som nellike og enebær. Smagen viser en god harmoni mellem de sprøde, frugtige nuancer og en meget velouragtig karakter. En vin som kan nydes umiddelbart.


Serveres til fjerkræ, kalv, svinekød og lam samt til grønsagsretter.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Gaja
Land Italien
Område Sicilien
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ