byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

IL Carrubo 2020 Montecarrubo, IGT Siciliane




Lavet på Syrah blandet med Merlot. Modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol. Tæt brombærfrugt med elementer af blåbær og animalske noter af stegt kød. Fyldig i smagen med en frisk og lang eftersmag. Til okse, lam eller vildt.





Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin.


Det startede i SydAfrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde.


Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.


Han fik dog i den grad foden inden for og har haft en lang og glorværdig karriere i vinens verden.


SydAfrika, Bordeaux og Tokaji har været omdrejningspunkterne. Han har lavet banebrydende arbejde med gær, har hævet niveauet for hvidvin i Graves, har sammen med Hugh Johnson været med til at bringe vinene fra Tokaji tilbage til den verdensklasse-status, de fortjener og han har arbejde som “flying winemaker” over det meste af verden.


I 2005 køber han et stykke land på Sicilien og kalder det Montecarrubo. I starten lavede han vine på købte druer, mens hans nyplantede marker med Syrah af Hermitage-kloner voksede til. Der har fra starten været dyrket økologisk og i dag følger man biodynamiske principper. Alt høstes i hånden og gærer på egen gær.










Lavet på Syrah blandet med Merlot. Modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol. Tæt brombærfrugt med elementer af blåbær og animalske noter af stegt kød. Fyldig i smagen med en frisk og lang eftersmag. Til okse, lam eller vildt.





Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin.


Det startede i SydAfrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde.


Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.


Han fik dog i den grad foden inden for og har haft en lang og glorværdig karriere i vinens verden.


SydAfrika, Bordeaux og Tokaji har været omdrejningspunkterne. Han har lavet banebrydende arbejde med gær, har hævet niveauet for hvidvin i Graves, har sammen med Hugh Johnson været med til at bringe vinene fra Tokaji tilbage til den verdensklasse-status, de fortjener og han har arbejde som “flying winemaker” over det meste af verden.


I 2005 køber han et stykke land på Sicilien og kalder det Montecarrubo. I starten lavede han vine på købte druer, mens hans nyplantede marker med Syrah af Hermitage-kloner voksede til. Der har fra starten været dyrket økologisk og i dag følger man biodynamiske principper. Alt høstes i hånden og gærer på egen gær.







DKK  375,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser



Lavet på Syrah blandet med Merlot. Modnet 9 måneder på let brugte fade fra Pomerol. Tæt brombærfrugt med elementer af blåbær og animalske noter af stegt kød. Fyldig i smagen med en frisk og lang eftersmag. Til okse, lam eller vildt.





Montecarrubo er kronen på det værk, der er Peter Vinding-Diers liv med vin.


Det startede i SydAfrika. Hans forældre havde stærke forbindelser til mange dele af samfundet - ikke mindst i Frankrig som var deres andet hjem. Men Peter ville ikke være en “fars dreng”, så han startede et sted, hvor han ingen forbindelser havde.


Det var svært at få en fod inden for og i sit første job fik han lov at arbejde i vinmarken i løbet af ugen, hvis han ville passe grise i weekenden.


Han fik dog i den grad foden inden for og har haft en lang og glorværdig karriere i vinens verden.


SydAfrika, Bordeaux og Tokaji har været omdrejningspunkterne. Han har lavet banebrydende arbejde med gær, har hævet niveauet for hvidvin i Graves, har sammen med Hugh Johnson været med til at bringe vinene fra Tokaji tilbage til den verdensklasse-status, de fortjener og han har arbejde som “flying winemaker” over det meste af verden.


I 2005 køber han et stykke land på Sicilien og kalder det Montecarrubo. I starten lavede han vine på købte druer, mens hans nyplantede marker med Syrah af Hermitage-kloner voksede til. Der har fra starten været dyrket økologisk og i dag følger man biodynamiske principper. Alt høstes i hånden og gærer på egen gær.







Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Montecarrubo
Land Italien
Område Sicilien
Årgang 2020
Størrelse 76 cl
Druetype Merlot, Syrah/Shiraz
Vin til mad Fjerkræ, Julemad, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ