byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Jean Baptiste Audy 2018 Haut-Medoc, Bordeaux

Det er négoce-vinhuset Jean-Baptiste Audy (grundlagt 1881) i Libourne, med egne vinslotte i Pomerol, Lalande de Pomerol og Lussac Saint-Emilion, og desuden produktion af vine fra andre Bordeaux distrikter, som står for denne meget typiske Haut-Médoc.


Druerne (59% Cabernet Sauvignon, 39% Merlot og 2% Cabernet Franc) hentes på flere parceller i distriktet, med Haut-Médocs klassiske undergrund af sand, graves-sten og muld. Gæringen af de forskellige druer foregår separat på temperaturregulerede ståltanke, og efter en malolaktisk gæring bliver vinene modnet i et år på en kombination af ståltanke og cementtanke. Først derefter fortager man sammemstikningen af vinene fra de tre druesorter.


2018 var en fremragende årgang i Haut-Médoc. Vinen har en flot granatrød farve og en rig, frugtig bouquet, hvor man også finder let krydrede toner. Smagen er umiddelbar med masser af charmerende toner såsom solbær, brombær og blommer samt en smule kirsebærsten, lakrids og sødlige krydderier. Det er en utroligt harmonisk vin, som sagtens kan nydes i sin ungdom.


Jean-Baptiste Audys Haut-Médoc kan både serveres til retter med fjerkræ eller lyst kød, men også til kraftigere kødretter med svine-, okse og lammekød. Prøv den endda til varme grønsagsretter eller til en fast rødskimmeost.

Det er négoce-vinhuset Jean-Baptiste Audy (grundlagt 1881) i Libourne, med egne vinslotte i Pomerol, Lalande de Pomerol og Lussac Saint-Emilion, og desuden produktion af vine fra andre Bordeaux distrikter, som står for denne meget typiske Haut-Médoc.


Druerne (59% Cabernet Sauvignon, 39% Merlot og 2% Cabernet Franc) hentes på flere parceller i distriktet, med Haut-Médocs klassiske undergrund af sand, graves-sten og muld. Gæringen af de forskellige druer foregår separat på temperaturregulerede ståltanke, og efter en malolaktisk gæring bliver vinene modnet i et år på en kombination af ståltanke og cementtanke. Først derefter fortager man sammemstikningen af vinene fra de tre druesorter.


2018 var en fremragende årgang i Haut-Médoc. Vinen har en flot granatrød farve og en rig, frugtig bouquet, hvor man også finder let krydrede toner. Smagen er umiddelbar med masser af charmerende toner såsom solbær, brombær og blommer samt en smule kirsebærsten, lakrids og sødlige krydderier. Det er en utroligt harmonisk vin, som sagtens kan nydes i sin ungdom.


Jean-Baptiste Audys Haut-Médoc kan både serveres til retter med fjerkræ eller lyst kød, men også til kraftigere kødretter med svine-, okse og lammekød. Prøv den endda til varme grønsagsretter eller til en fast rødskimmeost.

DKK  149,00
Fra DKK  99,00
Spar DKK  50,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  149,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  99,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Det er négoce-vinhuset Jean-Baptiste Audy (grundlagt 1881) i Libourne, med egne vinslotte i Pomerol, Lalande de Pomerol og Lussac Saint-Emilion, og desuden produktion af vine fra andre Bordeaux distrikter, som står for denne meget typiske Haut-Médoc.


Druerne (59% Cabernet Sauvignon, 39% Merlot og 2% Cabernet Franc) hentes på flere parceller i distriktet, med Haut-Médocs klassiske undergrund af sand, graves-sten og muld. Gæringen af de forskellige druer foregår separat på temperaturregulerede ståltanke, og efter en malolaktisk gæring bliver vinene modnet i et år på en kombination af ståltanke og cementtanke. Først derefter fortager man sammemstikningen af vinene fra de tre druesorter.


2018 var en fremragende årgang i Haut-Médoc. Vinen har en flot granatrød farve og en rig, frugtig bouquet, hvor man også finder let krydrede toner. Smagen er umiddelbar med masser af charmerende toner såsom solbær, brombær og blommer samt en smule kirsebærsten, lakrids og sødlige krydderier. Det er en utroligt harmonisk vin, som sagtens kan nydes i sin ungdom.


Jean-Baptiste Audys Haut-Médoc kan både serveres til retter med fjerkræ eller lyst kød, men også til kraftigere kødretter med svine-, okse og lammekød. Prøv den endda til varme grønsagsretter eller til en fast rødskimmeost.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Bordeaux
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ