byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

MAGNUM Barolo 2018 Bartolo Mascarello DOCG

Den ærke-traditionelle Barolo fremstilles af druer fra markerne Cannubi (1,14 ha); (Cannubi) San Lorenzo (0,38 ha); Ruè (0,56 ha), alle beliggende i kommunen Barolo, og endelig fra Rocche di Torriglione (1,91 ha), der ligger i Annunziata-delen af La Morra. Det giver helt naturligt en Barolo af stor ynde og balance, og hvis man forventer en Barolo med Serralunga d’Alba struktur og ekstrakt, så går man fejl. Denne Barolo er først og fremmest elegant og raffineret, med en stor og smigrende aromatisk skønhed, der udfoldes gennem årtier, og med en bjergtagende harmoni i munden. Klassiske årgange som 1952, 1955, 1958, 1961, 1964, 1967, 1970, 1974, 1978, 1982, 1985, 1989 og 1990 er alle fantastiske og fra og med årgang 1998 har Maria Teresa skabt Baroli, der er mindst lige så fuldendte som faderens.


Ejendommen er grundlagt i 1918 af Bartolomeo Mascarello og sønnen Giulio, der også lærte sin søn Bartolo at lave vin og i særdeleshed traditionel Barolo. Da Bartolo gik bort i 2005 var han for længst en legende blandt Barolo-tifosi, med årtier af store, uforlignelige vine bag sig, i det han stædigt og sikkert – gennem tidernes skiftende strømninger - havde holdt fast i den tilgang han havde lært af sin far. Nu er det Bartolos datter, Maria Teresa, der med stor kyndighed fremstiller nogle af Langhes største vine, helt i faderens ånd. Ejendommen ligger i Barolo kommune og man ejer blot 5,53 ha vinmarker, hvorfra der produceres fem forskellige vine, i alt ca. 30.000 flasker om året: Langhe Freisa (2000 fl.), Dolcetto d’Alba, Barbera d’Alba, Langhe Nebbiolo og Barolo. Omkring 1961 begyndte flere producenter at flaske enkeltmarksBaroli. Det skete med udgangspunkt i en stærk historisk cru-bevidsthed, der længe havde eksisteret, men som grundet forskellig inspiration begyndte at give sig udslag i, at Nebbiolo fra forskellige marker ikke blot blev høstet, vinificeret og lagret separat, nu også begyndte at blive flasket separat. Familien Mascarello har imidlertid altid holdt fast i at ejendommen kun fremstiller en Barolo og dette ved, på klassisk vis, at blande druerne fra forskellige marker mhp at opnå et harmonisk udtryk. Barolo’ens meget høje kvalitet sikres blandt andet ved at der flaskes en Langhe Nebbiolo, der selv er ganske enestående.

Den ærke-traditionelle Barolo fremstilles af druer fra markerne Cannubi (1,14 ha); (Cannubi) San Lorenzo (0,38 ha); Ruè (0,56 ha), alle beliggende i kommunen Barolo, og endelig fra Rocche di Torriglione (1,91 ha), der ligger i Annunziata-delen af La Morra. Det giver helt naturligt en Barolo af stor ynde og balance, og hvis man forventer en Barolo med Serralunga d’Alba struktur og ekstrakt, så går man fejl. Denne Barolo er først og fremmest elegant og raffineret, med en stor og smigrende aromatisk skønhed, der udfoldes gennem årtier, og med en bjergtagende harmoni i munden. Klassiske årgange som 1952, 1955, 1958, 1961, 1964, 1967, 1970, 1974, 1978, 1982, 1985, 1989 og 1990 er alle fantastiske og fra og med årgang 1998 har Maria Teresa skabt Baroli, der er mindst lige så fuldendte som faderens.


Ejendommen er grundlagt i 1918 af Bartolomeo Mascarello og sønnen Giulio, der også lærte sin søn Bartolo at lave vin og i særdeleshed traditionel Barolo. Da Bartolo gik bort i 2005 var han for længst en legende blandt Barolo-tifosi, med årtier af store, uforlignelige vine bag sig, i det han stædigt og sikkert – gennem tidernes skiftende strømninger - havde holdt fast i den tilgang han havde lært af sin far. Nu er det Bartolos datter, Maria Teresa, der med stor kyndighed fremstiller nogle af Langhes største vine, helt i faderens ånd. Ejendommen ligger i Barolo kommune og man ejer blot 5,53 ha vinmarker, hvorfra der produceres fem forskellige vine, i alt ca. 30.000 flasker om året: Langhe Freisa (2000 fl.), Dolcetto d’Alba, Barbera d’Alba, Langhe Nebbiolo og Barolo. Omkring 1961 begyndte flere producenter at flaske enkeltmarksBaroli. Det skete med udgangspunkt i en stærk historisk cru-bevidsthed, der længe havde eksisteret, men som grundet forskellig inspiration begyndte at give sig udslag i, at Nebbiolo fra forskellige marker ikke blot blev høstet, vinificeret og lagret separat, nu også begyndte at blive flasket separat. Familien Mascarello har imidlertid altid holdt fast i at ejendommen kun fremstiller en Barolo og dette ved, på klassisk vis, at blande druerne fra forskellige marker mhp at opnå et harmonisk udtryk. Barolo’ens meget høje kvalitet sikres blandt andet ved at der flaskes en Langhe Nebbiolo, der selv er ganske enestående.

DKK  4.150,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Den ærke-traditionelle Barolo fremstilles af druer fra markerne Cannubi (1,14 ha); (Cannubi) San Lorenzo (0,38 ha); Ruè (0,56 ha), alle beliggende i kommunen Barolo, og endelig fra Rocche di Torriglione (1,91 ha), der ligger i Annunziata-delen af La Morra. Det giver helt naturligt en Barolo af stor ynde og balance, og hvis man forventer en Barolo med Serralunga d’Alba struktur og ekstrakt, så går man fejl. Denne Barolo er først og fremmest elegant og raffineret, med en stor og smigrende aromatisk skønhed, der udfoldes gennem årtier, og med en bjergtagende harmoni i munden. Klassiske årgange som 1952, 1955, 1958, 1961, 1964, 1967, 1970, 1974, 1978, 1982, 1985, 1989 og 1990 er alle fantastiske og fra og med årgang 1998 har Maria Teresa skabt Baroli, der er mindst lige så fuldendte som faderens.


Ejendommen er grundlagt i 1918 af Bartolomeo Mascarello og sønnen Giulio, der også lærte sin søn Bartolo at lave vin og i særdeleshed traditionel Barolo. Da Bartolo gik bort i 2005 var han for længst en legende blandt Barolo-tifosi, med årtier af store, uforlignelige vine bag sig, i det han stædigt og sikkert – gennem tidernes skiftende strømninger - havde holdt fast i den tilgang han havde lært af sin far. Nu er det Bartolos datter, Maria Teresa, der med stor kyndighed fremstiller nogle af Langhes største vine, helt i faderens ånd. Ejendommen ligger i Barolo kommune og man ejer blot 5,53 ha vinmarker, hvorfra der produceres fem forskellige vine, i alt ca. 30.000 flasker om året: Langhe Freisa (2000 fl.), Dolcetto d’Alba, Barbera d’Alba, Langhe Nebbiolo og Barolo. Omkring 1961 begyndte flere producenter at flaske enkeltmarksBaroli. Det skete med udgangspunkt i en stærk historisk cru-bevidsthed, der længe havde eksisteret, men som grundet forskellig inspiration begyndte at give sig udslag i, at Nebbiolo fra forskellige marker ikke blot blev høstet, vinificeret og lagret separat, nu også begyndte at blive flasket separat. Familien Mascarello har imidlertid altid holdt fast i at ejendommen kun fremstiller en Barolo og dette ved, på klassisk vis, at blande druerne fra forskellige marker mhp at opnå et harmonisk udtryk. Barolo’ens meget høje kvalitet sikres blandt andet ved at der flaskes en Langhe Nebbiolo, der selv er ganske enestående.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Mascarello
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2018
Vintype Barolo
Størrelse 150 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ