Bisou Rosé 2024 Olivier Coste Domaine Montrose, Languedoc

De økologiskdyrkede druer, Grenache og Cinsault, høstes separat, da de modner på forskellige tidspunkter. Plukningen foregår om natten for at undgå oxidering og dermed bevare friskheden. Druerne afstilkes for at fremme frugtkoncentrationen, og derefter foretages en kort skindmacerering, hvorved vinens sarte roséfarve opnås. Herefter sættes presningen i gang, og den efterfølgende gæring i ståltanke foretages ved lave temperaturer – igen for at bevare friskheden og frugtaromaerne. Efter gæringen sammensættes vinene, og inden aftapning opholder vinen sig i ståltanke på sit ”lie” i 5-6 måneder.


Det er friskheden og de sprøde frugtaromaer, man har prioriteret i denne vin. Bag den sarte, lyserøde farve finder man meget subtile og rene, eksotiske nuancer af citrusfrugter og røde frugter (hindbær, ribs og hyben) i duften. Smagen er umiddelbar og ren, med lækre, tørre, frugttoner. Vinen har samtidig en god struktur og fylde, som gør den perfekt til f.eks. grillet svinekød, kylling, lam – men også som en god ledsager til fisk (gerne grillet) og skaldyr. Perfekt som aperitif, til en kold buffet, til sushi, til en tur i det grønne – når vejret er til det!

Tilbud

De økologiskdyrkede druer, Grenache og Cinsault, høstes separat, da de modner på forskellige tidspunkter. Plukningen foregår om natten for at undgå oxidering og dermed bevare friskheden. Druerne afstilkes for at fremme frugtkoncentrationen, og derefter foretages en kort skindmacerering, hvorved vinens sarte roséfarve opnås. Herefter sættes presningen i gang, og den efterfølgende gæring i ståltanke foretages ved lave temperaturer – igen for at bevare friskheden og frugtaromaerne. Efter gæringen sammensættes vinene, og inden aftapning opholder vinen sig i ståltanke på sit ”lie” i 5-6 måneder.


Det er friskheden og de sprøde frugtaromaer, man har prioriteret i denne vin. Bag den sarte, lyserøde farve finder man meget subtile og rene, eksotiske nuancer af citrusfrugter og røde frugter (hindbær, ribs og hyben) i duften. Smagen er umiddelbar og ren, med lækre, tørre, frugttoner. Vinen har samtidig en god struktur og fylde, som gør den perfekt til f.eks. grillet svinekød, kylling, lam – men også som en god ledsager til fisk (gerne grillet) og skaldyr. Perfekt som aperitif, til en kold buffet, til sushi, til en tur i det grønne – når vejret er til det!

Normalpris: DKK  149,00
Specialpris DKK  109,00
Spar DKK  40,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

De økologiskdyrkede druer, Grenache og Cinsault, høstes separat, da de modner på forskellige tidspunkter. Plukningen foregår om natten for at undgå oxidering og dermed bevare friskheden. Druerne afstilkes for at fremme frugtkoncentrationen, og derefter foretages en kort skindmacerering, hvorved vinens sarte roséfarve opnås. Herefter sættes presningen i gang, og den efterfølgende gæring i ståltanke foretages ved lave temperaturer – igen for at bevare friskheden og frugtaromaerne. Efter gæringen sammensættes vinene, og inden aftapning opholder vinen sig i ståltanke på sit ”lie” i 5-6 måneder.


Det er friskheden og de sprøde frugtaromaer, man har prioriteret i denne vin. Bag den sarte, lyserøde farve finder man meget subtile og rene, eksotiske nuancer af citrusfrugter og røde frugter (hindbær, ribs og hyben) i duften. Smagen er umiddelbar og ren, med lækre, tørre, frugttoner. Vinen har samtidig en god struktur og fylde, som gør den perfekt til f.eks. grillet svinekød, kylling, lam – men også som en god ledsager til fisk (gerne grillet) og skaldyr. Perfekt som aperitif, til en kold buffet, til sushi, til en tur i det grønne – når vejret er til det!

Alkohol 12,50%
Type Rosevin
Producent Domaine Montrose
Land Frankrig
Område Languedoc-Roussillon
Årgang 2024
Størrelse 75 cl
Druetype Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz
Vin til mad Fisk, Salater, Skaldyr, Sushi, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ