byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Rieger's Kansas City Whiskey, 46%

Hvis du ikke har hørt om Kansas City Whiskey, så er du undskyldt. Lige nu er der nemlig ikke andre end J. Rieger Co., der laver denne specielle stilart! Historien startede da Ryan og Andy researchede J. Riegers historie og tilfældigt faldt over en kuriøs og næsten glemt whiskey-stil. I gamle dage blev amerikansk whiskey beskattet så snart den blev destilleret, ikke når den blev solgt. Derfor var der mange, der solgte whiskyen så ung som muligt. For at kompensere for den manglende lagring, blev whiskeyen ”rectified” – justeret – med fx billig sherry eller indkogt sveskesaft. I 1897 kom Bottled-in-Bond-act, som gav skattelempelser til whisky over 4 år gammel; et mægtigt incitament til at lagre whiskeyen længere. Det betød, at teknikken med at tilsætte sherry gik i glemmebogen – og good riddance ville nogen mene. Men hvad der adskiller J. Riegers sherry-forbedrede whiskey er, at de bruger både vellagret whiskey og god sherry. Virkelig god endda!


Den moderne opskrift fra Reiger lyder på en blanding af straight bourbon whiskey, light corn whiskey og straight rye whiskey, alle mindst 4 år gamle, som blandes med en lille smule af en helt suveræn, 15-år-gammel sherry fra Williams & Humbert i Jerez de la Frontera. Sherryen er med til at afrunde whiskeyen, give kompleksitet samt en næsten umærkelig sødme. Tappet ved 46%.
Aftapningen er siden blevet så populær, at J. Rieger har fået en særlig dispensation, der giver dem tilladelse til at importere sherry i tanke/fade, i stedet for i flaske, som loven i Jerez ellers foreskriver.


Farve: Rav.
Duft: Stor, stor aroma af kandiserede frugter, figener, nødder, karamel og mørk chokolade.
Smagsnoter: Sødmefulde noter af majs, tørret frugt (især rosin) og varme krydderier. Lang, behagelig eftersmag, hvor de 46% perfekt balancerer den lette sødme.


Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails.

Hvis du ikke har hørt om Kansas City Whiskey, så er du undskyldt. Lige nu er der nemlig ikke andre end J. Rieger Co., der laver denne specielle stilart! Historien startede da Ryan og Andy researchede J. Riegers historie og tilfældigt faldt over en kuriøs og næsten glemt whiskey-stil. I gamle dage blev amerikansk whiskey beskattet så snart den blev destilleret, ikke når den blev solgt. Derfor var der mange, der solgte whiskyen så ung som muligt. For at kompensere for den manglende lagring, blev whiskeyen ”rectified” – justeret – med fx billig sherry eller indkogt sveskesaft. I 1897 kom Bottled-in-Bond-act, som gav skattelempelser til whisky over 4 år gammel; et mægtigt incitament til at lagre whiskeyen længere. Det betød, at teknikken med at tilsætte sherry gik i glemmebogen – og good riddance ville nogen mene. Men hvad der adskiller J. Riegers sherry-forbedrede whiskey er, at de bruger både vellagret whiskey og god sherry. Virkelig god endda!


Den moderne opskrift fra Reiger lyder på en blanding af straight bourbon whiskey, light corn whiskey og straight rye whiskey, alle mindst 4 år gamle, som blandes med en lille smule af en helt suveræn, 15-år-gammel sherry fra Williams & Humbert i Jerez de la Frontera. Sherryen er med til at afrunde whiskeyen, give kompleksitet samt en næsten umærkelig sødme. Tappet ved 46%.
Aftapningen er siden blevet så populær, at J. Rieger har fået en særlig dispensation, der giver dem tilladelse til at importere sherry i tanke/fade, i stedet for i flaske, som loven i Jerez ellers foreskriver.


Farve: Rav.
Duft: Stor, stor aroma af kandiserede frugter, figener, nødder, karamel og mørk chokolade.
Smagsnoter: Sødmefulde noter af majs, tørret frugt (især rosin) og varme krydderier. Lang, behagelig eftersmag, hvor de 46% perfekt balancerer den lette sødme.


Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails.

DKK  509,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Hvis du ikke har hørt om Kansas City Whiskey, så er du undskyldt. Lige nu er der nemlig ikke andre end J. Rieger Co., der laver denne specielle stilart! Historien startede da Ryan og Andy researchede J. Riegers historie og tilfældigt faldt over en kuriøs og næsten glemt whiskey-stil. I gamle dage blev amerikansk whiskey beskattet så snart den blev destilleret, ikke når den blev solgt. Derfor var der mange, der solgte whiskyen så ung som muligt. For at kompensere for den manglende lagring, blev whiskeyen ”rectified” – justeret – med fx billig sherry eller indkogt sveskesaft. I 1897 kom Bottled-in-Bond-act, som gav skattelempelser til whisky over 4 år gammel; et mægtigt incitament til at lagre whiskeyen længere. Det betød, at teknikken med at tilsætte sherry gik i glemmebogen – og good riddance ville nogen mene. Men hvad der adskiller J. Riegers sherry-forbedrede whiskey er, at de bruger både vellagret whiskey og god sherry. Virkelig god endda!


Den moderne opskrift fra Reiger lyder på en blanding af straight bourbon whiskey, light corn whiskey og straight rye whiskey, alle mindst 4 år gamle, som blandes med en lille smule af en helt suveræn, 15-år-gammel sherry fra Williams & Humbert i Jerez de la Frontera. Sherryen er med til at afrunde whiskeyen, give kompleksitet samt en næsten umærkelig sødme. Tappet ved 46%.
Aftapningen er siden blevet så populær, at J. Rieger har fået en særlig dispensation, der giver dem tilladelse til at importere sherry i tanke/fade, i stedet for i flaske, som loven i Jerez ellers foreskriver.


Farve: Rav.
Duft: Stor, stor aroma af kandiserede frugter, figener, nødder, karamel og mørk chokolade.
Smagsnoter: Sødmefulde noter af majs, tørret frugt (især rosin) og varme krydderier. Lang, behagelig eftersmag, hvor de 46% perfekt balancerer den lette sødme.


Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails.

Alkohol 46%
Type Whisky
Land USA
Størrelse 70 cl
Whiskytype Blended Whisky
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ