byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Ron Santiago De Cuba 11 Års Anejo Superior, Cuba 40%

Ron Santiago de Cuba Añejo Superior 11 Years Old er en rom lavet på sukkerrørsmelasse og destilleret på kolonnekedler i ”den lette roms vugge”, Santiago de Cuba. Rommen er lagret på en blanding af brugte og nye fade af amerikansk hvideg i minimum 11 år – i Cuba refererer alderen på etiketten til den yngste bestanddel i blendet, her er ingen ”solera”!


Farve: Rav.
Duft: Brun farin, modne bananer og ananas.
Smagsnoter: Fin sødme, kanel, chokolade og sort peber.


Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.


 


Santiago de Cuba på Cubas østkyst er stedet hvor en ny romtype første gang så dagens lys i 1862, nemlig ”cubansk light-rum”. Indtil midten af det 1800ende århundrede blev rom kun destilleret på pot stills som giver en tung og fyldig rom. Dette ændredes da Facundo Bacardi og hans ældre bror José grundlagde Bacardi destilleriet i Santiago de Cuba. Med fra Spanien havde brødrene bragt et kolonnedestillationsapparat og dette, sammen med en rendyrket gær og filtrering gennem trækul, gav en let og elegant rom. En rom stilart som i dag er kendt som ”cubansk light-rum” og produceres i de fleste af de tidligere spansktalende lande i Mellem- og Sydamerika. Efter den Cubanske Revolution i 1960 blev Bacardi fabrikken nationaliseret og rommen produceret her opkaldt efter byen hvor den lå – Santiago de Cuba.


Udover produktionsmetoderne er rommerne fra den østlige del af Cuba kendt for sine bløde og fine frugtige nuancer, som skyldes det milde og lidt køligere klima sammenlignet med den centrale og vestlige del af øen. I Santiago de Cuba fremstilles nok den bedste cubanske rom. Så god at det var Fidel Castros foretrukne rommærke.

Ron Santiago de Cuba Añejo Superior 11 Years Old er en rom lavet på sukkerrørsmelasse og destilleret på kolonnekedler i ”den lette roms vugge”, Santiago de Cuba. Rommen er lagret på en blanding af brugte og nye fade af amerikansk hvideg i minimum 11 år – i Cuba refererer alderen på etiketten til den yngste bestanddel i blendet, her er ingen ”solera”!


Farve: Rav.
Duft: Brun farin, modne bananer og ananas.
Smagsnoter: Fin sødme, kanel, chokolade og sort peber.


Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.


 


Santiago de Cuba på Cubas østkyst er stedet hvor en ny romtype første gang så dagens lys i 1862, nemlig ”cubansk light-rum”. Indtil midten af det 1800ende århundrede blev rom kun destilleret på pot stills som giver en tung og fyldig rom. Dette ændredes da Facundo Bacardi og hans ældre bror José grundlagde Bacardi destilleriet i Santiago de Cuba. Med fra Spanien havde brødrene bragt et kolonnedestillationsapparat og dette, sammen med en rendyrket gær og filtrering gennem trækul, gav en let og elegant rom. En rom stilart som i dag er kendt som ”cubansk light-rum” og produceres i de fleste af de tidligere spansktalende lande i Mellem- og Sydamerika. Efter den Cubanske Revolution i 1960 blev Bacardi fabrikken nationaliseret og rommen produceret her opkaldt efter byen hvor den lå – Santiago de Cuba.


Udover produktionsmetoderne er rommerne fra den østlige del af Cuba kendt for sine bløde og fine frugtige nuancer, som skyldes det milde og lidt køligere klima sammenlignet med den centrale og vestlige del af øen. I Santiago de Cuba fremstilles nok den bedste cubanske rom. Så god at det var Fidel Castros foretrukne rommærke.

DKK  549,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Ron Santiago de Cuba Añejo Superior 11 Years Old er en rom lavet på sukkerrørsmelasse og destilleret på kolonnekedler i ”den lette roms vugge”, Santiago de Cuba. Rommen er lagret på en blanding af brugte og nye fade af amerikansk hvideg i minimum 11 år – i Cuba refererer alderen på etiketten til den yngste bestanddel i blendet, her er ingen ”solera”!


Farve: Rav.
Duft: Brun farin, modne bananer og ananas.
Smagsnoter: Fin sødme, kanel, chokolade og sort peber.


Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.


 


Santiago de Cuba på Cubas østkyst er stedet hvor en ny romtype første gang så dagens lys i 1862, nemlig ”cubansk light-rum”. Indtil midten af det 1800ende århundrede blev rom kun destilleret på pot stills som giver en tung og fyldig rom. Dette ændredes da Facundo Bacardi og hans ældre bror José grundlagde Bacardi destilleriet i Santiago de Cuba. Med fra Spanien havde brødrene bragt et kolonnedestillationsapparat og dette, sammen med en rendyrket gær og filtrering gennem trækul, gav en let og elegant rom. En rom stilart som i dag er kendt som ”cubansk light-rum” og produceres i de fleste af de tidligere spansktalende lande i Mellem- og Sydamerika. Efter den Cubanske Revolution i 1960 blev Bacardi fabrikken nationaliseret og rommen produceret her opkaldt efter byen hvor den lå – Santiago de Cuba.


Udover produktionsmetoderne er rommerne fra den østlige del af Cuba kendt for sine bløde og fine frugtige nuancer, som skyldes det milde og lidt køligere klima sammenlignet med den centrale og vestlige del af øen. I Santiago de Cuba fremstilles nok den bedste cubanske rom. Så god at det var Fidel Castros foretrukne rommærke.

Alkohol 40%
Type Rom
Land Cuba
Alder 11 år
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ