byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Vermentino Toscana 2020 La Spinetta DOCG

Il Vermentino di Casanova 2020 har en lys, gylden farve. Man vil kunne fornemme friske aromaer fra pære, afskårne blomstre samt et strejf af krydderurter der flot balancerer en fokuseret energi af citrus, eksotiske frugter samt florale noter fra Vermentino druens personlighed.


En dejlig elegant, læskende og indbydende vin der passer til absolut de fleste måltider.


At producere ekstraordinær vin kommer fra familiens generelle tilgang til kvalitet, tålmodighed og deres villighed til at arbejde hårdt og kontinuerligt. Hvad der sker i vinmarkerne igennem året er essentielt for vinens smag og kvalitet. Derfor foregår 90% af arbejdet hos La Spinetta året rundt i vinmarkerne, hvoraf kun 10% af det færdige resultat stammer fra kælderen. Dette betyder at størstedelen af La Spinetta’s arbejde er dedikeret til vinmarkerne. Markerne bliver behandlet med den ypperste respekt uden brug af kemikalier, pesticider eller kunstgødning. 75% af vinmarkerne arbejdes efter biodynamiske principper og hermed opretholder de en relativt lille produktion på kun 17-20hl pr. Ha). 


Da familien ikke havde arvet sig frem til land gennem generationer af vinproducenter, blev deres vinmarker nøje udvalgt og opkøbt som de voksede. Alle vinmarkerne vender mod syd, syd-øst eller syd-vest, og de fleste vinstokke er ret gamle (35-65 år). Ifølge familien, er det kun vinstokke i betydelig alder, der er i stand til at bidrage til mineralitet, lang levetid, kompleksitet og de særlige egenskaber ved terrænet. Derfor bruger familien de yngre vinstokke kun til at fremstille tre vine: Barbera Cà di Pian, Langhe Nebbiolo og Il Nero di Casanova. Alle andre vine er fremstillet af ældre vinstokke.


La Spinetta fremstiller kun vin af de oprindelige druer fra området. Dette skylde at familien ønsker at fremstille vine, der indeholder de typiske karaktertræk for Piemonte og det terræn hvor druerne dyrkes. Filosofien er at tage et skridt tilbage, væk fra globaliseringen af ​​karakter og smag, og vende tilbage til rødderne og historien i landet. I Piemonte dyrker La Spinetta de oprindelige druesorter Barbera, Nebbiolo og Moscato. De traditionelle druer Sangiovese, Colorino og Vermentino findes på deres toscanske ejendom.


Op til tre gange hver sommer afskæres vinstokkene for at reducere produktionsmængderne og derved maksimere kvaliteten. Denne praksis kaldes “Green Harvest” og kræver stor dygtighed. På denne måde er de i stand til at overføre terrænets karakteristika og identitet. Dette gøres for at opnå stor kvalitet, optimal koncentration af sukker, perfekt modenhed af tanniner samt opretholde den rene frugtsmag. Det perfekte øjeblik at begynde plukning i hver enkelt vingård bestemmes af modenheden af ​​druerne, sukker- og syreindholdet og vejrforhold. Generelt begynder La Spinetta den manuelle høst en uge eller to før de fleste andre producenter i området. Dette gøres da den omfattende grønne høst, der blev udført i sommermånederne, har tendens til at fremme en hurtigere modningsproces. 


La Spinetta mener, at en vin skal være en afspejling af jordens og landets magiske egenskaber. Derfor fremstiller de vin i fuld respekt for vingården. Vine opkaldt Gallina, Starderi, Valeirano, Sezzana, Sassontino ovs. stammer fra marken. La Spinetta bruger 80% nye, mellemstore franske egetræstønder (225 liter barriques). Kælderen kontrolleres konstant for temperatur og fugtighed. Moderne teknologier understøtter en praktisk talt fejlfri vinfremstillingsproces, og hvert trin kontrolleres konstant for at sikre den højeste kvalitet.

Il Vermentino di Casanova 2020 har en lys, gylden farve. Man vil kunne fornemme friske aromaer fra pære, afskårne blomstre samt et strejf af krydderurter der flot balancerer en fokuseret energi af citrus, eksotiske frugter samt florale noter fra Vermentino druens personlighed.


En dejlig elegant, læskende og indbydende vin der passer til absolut de fleste måltider.


At producere ekstraordinær vin kommer fra familiens generelle tilgang til kvalitet, tålmodighed og deres villighed til at arbejde hårdt og kontinuerligt. Hvad der sker i vinmarkerne igennem året er essentielt for vinens smag og kvalitet. Derfor foregår 90% af arbejdet hos La Spinetta året rundt i vinmarkerne, hvoraf kun 10% af det færdige resultat stammer fra kælderen. Dette betyder at størstedelen af La Spinetta’s arbejde er dedikeret til vinmarkerne. Markerne bliver behandlet med den ypperste respekt uden brug af kemikalier, pesticider eller kunstgødning. 75% af vinmarkerne arbejdes efter biodynamiske principper og hermed opretholder de en relativt lille produktion på kun 17-20hl pr. Ha). 


Da familien ikke havde arvet sig frem til land gennem generationer af vinproducenter, blev deres vinmarker nøje udvalgt og opkøbt som de voksede. Alle vinmarkerne vender mod syd, syd-øst eller syd-vest, og de fleste vinstokke er ret gamle (35-65 år). Ifølge familien, er det kun vinstokke i betydelig alder, der er i stand til at bidrage til mineralitet, lang levetid, kompleksitet og de særlige egenskaber ved terrænet. Derfor bruger familien de yngre vinstokke kun til at fremstille tre vine: Barbera Cà di Pian, Langhe Nebbiolo og Il Nero di Casanova. Alle andre vine er fremstillet af ældre vinstokke.


La Spinetta fremstiller kun vin af de oprindelige druer fra området. Dette skylde at familien ønsker at fremstille vine, der indeholder de typiske karaktertræk for Piemonte og det terræn hvor druerne dyrkes. Filosofien er at tage et skridt tilbage, væk fra globaliseringen af ​​karakter og smag, og vende tilbage til rødderne og historien i landet. I Piemonte dyrker La Spinetta de oprindelige druesorter Barbera, Nebbiolo og Moscato. De traditionelle druer Sangiovese, Colorino og Vermentino findes på deres toscanske ejendom.


Op til tre gange hver sommer afskæres vinstokkene for at reducere produktionsmængderne og derved maksimere kvaliteten. Denne praksis kaldes “Green Harvest” og kræver stor dygtighed. På denne måde er de i stand til at overføre terrænets karakteristika og identitet. Dette gøres for at opnå stor kvalitet, optimal koncentration af sukker, perfekt modenhed af tanniner samt opretholde den rene frugtsmag. Det perfekte øjeblik at begynde plukning i hver enkelt vingård bestemmes af modenheden af ​​druerne, sukker- og syreindholdet og vejrforhold. Generelt begynder La Spinetta den manuelle høst en uge eller to før de fleste andre producenter i området. Dette gøres da den omfattende grønne høst, der blev udført i sommermånederne, har tendens til at fremme en hurtigere modningsproces. 


La Spinetta mener, at en vin skal være en afspejling af jordens og landets magiske egenskaber. Derfor fremstiller de vin i fuld respekt for vingården. Vine opkaldt Gallina, Starderi, Valeirano, Sezzana, Sassontino ovs. stammer fra marken. La Spinetta bruger 80% nye, mellemstore franske egetræstønder (225 liter barriques). Kælderen kontrolleres konstant for temperatur og fugtighed. Moderne teknologier understøtter en praktisk talt fejlfri vinfremstillingsproces, og hvert trin kontrolleres konstant for at sikre den højeste kvalitet.

DKK  169,00

Ikke på Lager | Lev. 8-14 hverdage

Se Fragtpriser

Il Vermentino di Casanova 2020 har en lys, gylden farve. Man vil kunne fornemme friske aromaer fra pære, afskårne blomstre samt et strejf af krydderurter der flot balancerer en fokuseret energi af citrus, eksotiske frugter samt florale noter fra Vermentino druens personlighed.


En dejlig elegant, læskende og indbydende vin der passer til absolut de fleste måltider.


At producere ekstraordinær vin kommer fra familiens generelle tilgang til kvalitet, tålmodighed og deres villighed til at arbejde hårdt og kontinuerligt. Hvad der sker i vinmarkerne igennem året er essentielt for vinens smag og kvalitet. Derfor foregår 90% af arbejdet hos La Spinetta året rundt i vinmarkerne, hvoraf kun 10% af det færdige resultat stammer fra kælderen. Dette betyder at størstedelen af La Spinetta’s arbejde er dedikeret til vinmarkerne. Markerne bliver behandlet med den ypperste respekt uden brug af kemikalier, pesticider eller kunstgødning. 75% af vinmarkerne arbejdes efter biodynamiske principper og hermed opretholder de en relativt lille produktion på kun 17-20hl pr. Ha). 


Da familien ikke havde arvet sig frem til land gennem generationer af vinproducenter, blev deres vinmarker nøje udvalgt og opkøbt som de voksede. Alle vinmarkerne vender mod syd, syd-øst eller syd-vest, og de fleste vinstokke er ret gamle (35-65 år). Ifølge familien, er det kun vinstokke i betydelig alder, der er i stand til at bidrage til mineralitet, lang levetid, kompleksitet og de særlige egenskaber ved terrænet. Derfor bruger familien de yngre vinstokke kun til at fremstille tre vine: Barbera Cà di Pian, Langhe Nebbiolo og Il Nero di Casanova. Alle andre vine er fremstillet af ældre vinstokke.


La Spinetta fremstiller kun vin af de oprindelige druer fra området. Dette skylde at familien ønsker at fremstille vine, der indeholder de typiske karaktertræk for Piemonte og det terræn hvor druerne dyrkes. Filosofien er at tage et skridt tilbage, væk fra globaliseringen af ​​karakter og smag, og vende tilbage til rødderne og historien i landet. I Piemonte dyrker La Spinetta de oprindelige druesorter Barbera, Nebbiolo og Moscato. De traditionelle druer Sangiovese, Colorino og Vermentino findes på deres toscanske ejendom.


Op til tre gange hver sommer afskæres vinstokkene for at reducere produktionsmængderne og derved maksimere kvaliteten. Denne praksis kaldes “Green Harvest” og kræver stor dygtighed. På denne måde er de i stand til at overføre terrænets karakteristika og identitet. Dette gøres for at opnå stor kvalitet, optimal koncentration af sukker, perfekt modenhed af tanniner samt opretholde den rene frugtsmag. Det perfekte øjeblik at begynde plukning i hver enkelt vingård bestemmes af modenheden af ​​druerne, sukker- og syreindholdet og vejrforhold. Generelt begynder La Spinetta den manuelle høst en uge eller to før de fleste andre producenter i området. Dette gøres da den omfattende grønne høst, der blev udført i sommermånederne, har tendens til at fremme en hurtigere modningsproces. 


La Spinetta mener, at en vin skal være en afspejling af jordens og landets magiske egenskaber. Derfor fremstiller de vin i fuld respekt for vingården. Vine opkaldt Gallina, Starderi, Valeirano, Sezzana, Sassontino ovs. stammer fra marken. La Spinetta bruger 80% nye, mellemstore franske egetræstønder (225 liter barriques). Kælderen kontrolleres konstant for temperatur og fugtighed. Moderne teknologier understøtter en praktisk talt fejlfri vinfremstillingsproces, og hvert trin kontrolleres konstant for at sikre den højeste kvalitet.

Alkohol 13%
Type Hvidvin
Producent La Spinetta
Land Italien
Område Piemonte
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Vermentino
Vin til mad Fisk, Fjerkræ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ