byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Viña Corrales 2022 Bodega San Francisco Javier

Der var en lille prøveballon, som blev testet af gæsterne på udvalgte restauranter i et delvis Corona lammet Europa sommeren 2020 og efterfølgende en "forsinket" aftapning, som nåede lidt bredere ud. Så kom Saca 2021 og nu denne Saca 2022 begge aftappet i det sene forår, mens floren i fadene er mest aktiv. Det første og andet planmæssige release fra Peter Sissecks Sherry eventyr, og det er et spændende møde med et projekt, som allerede påvirker historieskrivningen i Jerez.


Det var i efteråret 2017, det kom frem, at det efter 10 års tilløb var lykkedes for Peter Sisseck og hans mangeårige nestor Carlos del Río González-Gordon at vinde fodfæste i Jerez. De havde i fællesskab købt den lille navnløse Bodega, som siden 2006 havde leveret vinen til den tiljublede Fino Camborio fra Bodegas Juan Piñero, og i tilgift 10 ha. med vinstokke på 2 af de historiske voksesteder for Palomino-druen. Dels den 8 ha. store Viña Corrales med 25-40 år gamle vinstokke på den kystnære Pago Balbaína og dels 2 ha. på Pago Macharnudo Alto kaldet Viña La Cruz lidt længere inde i landet.


Bare 438 fade drejer det sig om, hvor de 150 udgør den egentlige Solera og hvor resten udgør den såkaldte criadera (børnehave) hvor de unge vine bliver forberedt på den progressive efterfyldning af systemet, når der bliver tappet i den anden ende.


Peter Sisseck har for længst bedyret, at han aldrig ville komme til at producere hvid Ribera del Duero på Albillo-druen og også, at i hans optik var om ikke Sherry som sådan, men så den tørre Fino Spaniens mest raffinerede hvidvin. Peter mener, at Fino ‘en i årtier grundet en kombination af masseproduktion og svigtende efterspørgsel har været fanget i en ond spiral og trækker paralleller til Champagne, som reelt var forvandlet til mainstream indtil en ny generation af unge vinmagere begyndte at tappe deres egen vin frem for at lade frugten forsvinde hos de store producenter.


Bodegas San Francisco Javier og Bodegas y Viñedos Balbaínas er de to navne, som optræder på de fine flasker med Fino Sherry, som Peter Sisseck begyndte at begave os med i ly af Coved-19 indskrænkningerne i foråret 2020.

Der var en lille prøveballon, som blev testet af gæsterne på udvalgte restauranter i et delvis Corona lammet Europa sommeren 2020 og efterfølgende en "forsinket" aftapning, som nåede lidt bredere ud. Så kom Saca 2021 og nu denne Saca 2022 begge aftappet i det sene forår, mens floren i fadene er mest aktiv. Det første og andet planmæssige release fra Peter Sissecks Sherry eventyr, og det er et spændende møde med et projekt, som allerede påvirker historieskrivningen i Jerez.


Det var i efteråret 2017, det kom frem, at det efter 10 års tilløb var lykkedes for Peter Sisseck og hans mangeårige nestor Carlos del Río González-Gordon at vinde fodfæste i Jerez. De havde i fællesskab købt den lille navnløse Bodega, som siden 2006 havde leveret vinen til den tiljublede Fino Camborio fra Bodegas Juan Piñero, og i tilgift 10 ha. med vinstokke på 2 af de historiske voksesteder for Palomino-druen. Dels den 8 ha. store Viña Corrales med 25-40 år gamle vinstokke på den kystnære Pago Balbaína og dels 2 ha. på Pago Macharnudo Alto kaldet Viña La Cruz lidt længere inde i landet.


Bare 438 fade drejer det sig om, hvor de 150 udgør den egentlige Solera og hvor resten udgør den såkaldte criadera (børnehave) hvor de unge vine bliver forberedt på den progressive efterfyldning af systemet, når der bliver tappet i den anden ende.


Peter Sisseck har for længst bedyret, at han aldrig ville komme til at producere hvid Ribera del Duero på Albillo-druen og også, at i hans optik var om ikke Sherry som sådan, men så den tørre Fino Spaniens mest raffinerede hvidvin. Peter mener, at Fino ‘en i årtier grundet en kombination af masseproduktion og svigtende efterspørgsel har været fanget i en ond spiral og trækker paralleller til Champagne, som reelt var forvandlet til mainstream indtil en ny generation af unge vinmagere begyndte at tappe deres egen vin frem for at lade frugten forsvinde hos de store producenter.


Bodegas San Francisco Javier og Bodegas y Viñedos Balbaínas er de to navne, som optræder på de fine flasker med Fino Sherry, som Peter Sisseck begyndte at begave os med i ly af Coved-19 indskrænkningerne i foråret 2020.

DKK  445,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Der var en lille prøveballon, som blev testet af gæsterne på udvalgte restauranter i et delvis Corona lammet Europa sommeren 2020 og efterfølgende en "forsinket" aftapning, som nåede lidt bredere ud. Så kom Saca 2021 og nu denne Saca 2022 begge aftappet i det sene forår, mens floren i fadene er mest aktiv. Det første og andet planmæssige release fra Peter Sissecks Sherry eventyr, og det er et spændende møde med et projekt, som allerede påvirker historieskrivningen i Jerez.


Det var i efteråret 2017, det kom frem, at det efter 10 års tilløb var lykkedes for Peter Sisseck og hans mangeårige nestor Carlos del Río González-Gordon at vinde fodfæste i Jerez. De havde i fællesskab købt den lille navnløse Bodega, som siden 2006 havde leveret vinen til den tiljublede Fino Camborio fra Bodegas Juan Piñero, og i tilgift 10 ha. med vinstokke på 2 af de historiske voksesteder for Palomino-druen. Dels den 8 ha. store Viña Corrales med 25-40 år gamle vinstokke på den kystnære Pago Balbaína og dels 2 ha. på Pago Macharnudo Alto kaldet Viña La Cruz lidt længere inde i landet.


Bare 438 fade drejer det sig om, hvor de 150 udgør den egentlige Solera og hvor resten udgør den såkaldte criadera (børnehave) hvor de unge vine bliver forberedt på den progressive efterfyldning af systemet, når der bliver tappet i den anden ende.


Peter Sisseck har for længst bedyret, at han aldrig ville komme til at producere hvid Ribera del Duero på Albillo-druen og også, at i hans optik var om ikke Sherry som sådan, men så den tørre Fino Spaniens mest raffinerede hvidvin. Peter mener, at Fino ‘en i årtier grundet en kombination af masseproduktion og svigtende efterspørgsel har været fanget i en ond spiral og trækker paralleller til Champagne, som reelt var forvandlet til mainstream indtil en ny generation af unge vinmagere begyndte at tappe deres egen vin frem for at lade frugten forsvinde hos de store producenter.


Bodegas San Francisco Javier og Bodegas y Viñedos Balbaínas er de to navne, som optræder på de fine flasker med Fino Sherry, som Peter Sisseck begyndte at begave os med i ly af Coved-19 indskrænkningerne i foråret 2020.

Alkohol 15%
Type Hvidvin
Land Spanien
Årgang 2022
Størrelse 75 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ