byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

CISOLE Appassimento Rosso 2017 IGT Casa Vinironia, Puglia

Cisole er lavet på en blanding af Negroamaro, Malvasia, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinen har en dybrød farve og en rig og intens duft med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret og meget fyldig med noter af krydderier og vanille fra fadlagringen. Et fremragende og prisrigtigt alternativ til Venetos ofte hundedyre Amarone.


Puglia - kvalitet og value fra Italiens støvlehæl


Man har kendt til vinfremstilling i Puglia i flere tusinde år, og gamle druesorter som Magna Grecia vidner om en tidlig græsk indflydelse. Puglia har altid haft stolte traditioner for dyrkning af oliven, frugt og druer. Selve fremstillingen af vin har imidlertid aldrig haft det store fokus, og Puglia har gennem tiderne leveret store mængder konsumvin til EU’s ”vinsø” og vine til fremstilling af f.eks. Vermouth. Det er der inden for de sidste 20 år vendt op og ned på, og Puglia er nu på vej til at etablere sig solidt i den italienske vinkrone.


Appassimento - "Amarone" metoden


Fremstilling af vine på tørrede druer er en specialitet i Italien. Metoden, der er kendt som Appassimento bruges blandt andet til fremstilling af en af italiens mest berømte vintyper, Amarone. Druerne tørres enten på vinstokkene eller inden døre efter høst. I processen mister druerne mellem 30 og 50% vægt i form af vand, der fordamper. Dermed øges koncentrationen af sukker og ekstrakt ganske betydeligt, og vinen bliver dermed både alkoholrig og med stor kraft og smagskoncentration.


Cisole Appassimento


Druerne til Cisole Appassimento høstes fra udvalgte marker i Puglia. Druerne tørres naturligt på vinstokkene i 15 dage. Skuddet, der bærer klaserne, klippes, så saften forhindres i at nå frem til klaserne. Herved mister klaserne op til 50% af deres vægt ved naturlig fordampning af vandet – og sukkerindholdet, aromaer og smagsstoffer koncentreres markant. Druerne er en blanding af Negroamaro, Malvasia, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinen har en dybrød farve og en rig og intens duft med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret og meget fyldig med noter af krydderier og vanille fra 3 - 4 måneders fadlagring. Et fremragende og prisrigtigt alternativ til Venetos ofte hundedyre Amarone.

Cisole er lavet på en blanding af Negroamaro, Malvasia, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinen har en dybrød farve og en rig og intens duft med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret og meget fyldig med noter af krydderier og vanille fra fadlagringen. Et fremragende og prisrigtigt alternativ til Venetos ofte hundedyre Amarone.


Puglia - kvalitet og value fra Italiens støvlehæl


Man har kendt til vinfremstilling i Puglia i flere tusinde år, og gamle druesorter som Magna Grecia vidner om en tidlig græsk indflydelse. Puglia har altid haft stolte traditioner for dyrkning af oliven, frugt og druer. Selve fremstillingen af vin har imidlertid aldrig haft det store fokus, og Puglia har gennem tiderne leveret store mængder konsumvin til EU’s ”vinsø” og vine til fremstilling af f.eks. Vermouth. Det er der inden for de sidste 20 år vendt op og ned på, og Puglia er nu på vej til at etablere sig solidt i den italienske vinkrone.


Appassimento - "Amarone" metoden


Fremstilling af vine på tørrede druer er en specialitet i Italien. Metoden, der er kendt som Appassimento bruges blandt andet til fremstilling af en af italiens mest berømte vintyper, Amarone. Druerne tørres enten på vinstokkene eller inden døre efter høst. I processen mister druerne mellem 30 og 50% vægt i form af vand, der fordamper. Dermed øges koncentrationen af sukker og ekstrakt ganske betydeligt, og vinen bliver dermed både alkoholrig og med stor kraft og smagskoncentration.


Cisole Appassimento


Druerne til Cisole Appassimento høstes fra udvalgte marker i Puglia. Druerne tørres naturligt på vinstokkene i 15 dage. Skuddet, der bærer klaserne, klippes, så saften forhindres i at nå frem til klaserne. Herved mister klaserne op til 50% af deres vægt ved naturlig fordampning af vandet – og sukkerindholdet, aromaer og smagsstoffer koncentreres markant. Druerne er en blanding af Negroamaro, Malvasia, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinen har en dybrød farve og en rig og intens duft med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret og meget fyldig med noter af krydderier og vanille fra 3 - 4 måneders fadlagring. Et fremragende og prisrigtigt alternativ til Venetos ofte hundedyre Amarone.

DKK  89,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Cisole er lavet på en blanding af Negroamaro, Malvasia, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinen har en dybrød farve og en rig og intens duft med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret og meget fyldig med noter af krydderier og vanille fra fadlagringen. Et fremragende og prisrigtigt alternativ til Venetos ofte hundedyre Amarone.


Puglia - kvalitet og value fra Italiens støvlehæl


Man har kendt til vinfremstilling i Puglia i flere tusinde år, og gamle druesorter som Magna Grecia vidner om en tidlig græsk indflydelse. Puglia har altid haft stolte traditioner for dyrkning af oliven, frugt og druer. Selve fremstillingen af vin har imidlertid aldrig haft det store fokus, og Puglia har gennem tiderne leveret store mængder konsumvin til EU’s ”vinsø” og vine til fremstilling af f.eks. Vermouth. Det er der inden for de sidste 20 år vendt op og ned på, og Puglia er nu på vej til at etablere sig solidt i den italienske vinkrone.


Appassimento - "Amarone" metoden


Fremstilling af vine på tørrede druer er en specialitet i Italien. Metoden, der er kendt som Appassimento bruges blandt andet til fremstilling af en af italiens mest berømte vintyper, Amarone. Druerne tørres enten på vinstokkene eller inden døre efter høst. I processen mister druerne mellem 30 og 50% vægt i form af vand, der fordamper. Dermed øges koncentrationen af sukker og ekstrakt ganske betydeligt, og vinen bliver dermed både alkoholrig og med stor kraft og smagskoncentration.


Cisole Appassimento


Druerne til Cisole Appassimento høstes fra udvalgte marker i Puglia. Druerne tørres naturligt på vinstokkene i 15 dage. Skuddet, der bærer klaserne, klippes, så saften forhindres i at nå frem til klaserne. Herved mister klaserne op til 50% af deres vægt ved naturlig fordampning af vandet – og sukkerindholdet, aromaer og smagsstoffer koncentreres markant. Druerne er en blanding af Negroamaro, Malvasia, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinen har en dybrød farve og en rig og intens duft med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret og meget fyldig med noter af krydderier og vanille fra 3 - 4 måneders fadlagring. Et fremragende og prisrigtigt alternativ til Venetos ofte hundedyre Amarone.

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Casa Vinironia
Land Italien
Område Puglia
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon, Malvasia, Merlot, Negroamaro
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ