Pris
3 stk

Snacks

Trænger du eller gæsterne til lidt lækre snacks til festen eller bare lidt af spise til et dejligt glas rødvin eller til en velfortjent fredagsdrink? Så er du landet det helt rette sted. Vi har sammensat et MEGET velsmagende udvalg af snacks til fest og snacks til drinks, som du både kan byde gæsterne, når du holder fest - eller som en lille appetizer til drinken inden maden. Vores snacks er specielt udvalgt på grund af deres lækre smag og deres evne til at supplementere eksempelvis en blid og kølende flaske hvidvin på en lun sommeraften :-).  I vores udvalg vil du formentligt møde brands og producenter du ikke har set før. Gør dig selv en tjeneste og giv det nye bekendtskab en chance ;-).

Fire Dancer Honey Roasted Jalapeño Nuts 255 g
Varenummer: fire-dancer-honey-peanuts-nuts
Chardonnay Wine Nuts 312 g
Varenummer: chardonnay-nuts
Fire Dancer Jalapeño Peanuts 255 g
Varenummer: fire-dancer-peanuts-nuts
Om Uhrskov Vine

Hos Uhrskov Vine tilbyder vi et stort kvalitetetssortiment af Vine fra hele verden til attraktive priser, og med hurtig og sikker dag-til-dag levering i hele Danmark. Uhrskov Vine har igennem 4 generationer solgt kvalitets Rødvin, Hvidvin, Rosé til det vinglade danske publikum. Vi har også et stort  udvalg i Champagne og kvalitetsspiritus såsom, Rom, Cognac, Whisky, Single Malt Whisky, Gin, Vodka, Grappa, Tequila og mange flere. Besøg vores 500m2 store vinbutik i hjertet af Herning.

Kundeservice

Vi leverer en høj service i butikken hos Uhrskov Vine, såvel som på vores webshop, så bestil trygt, eller kig forbi butikken, hvor vi altid har flasker åbne, så du kan få lov at smage udvalgte vare inden køb. Vi står klar til at rådgive og servicer dig.

Uhrskov Vine  ·  Bredgade 56  ·  7400 Herning  ·  Tlf. 97120445  ·  info@uhrskov-vine.dk  ·  CVR 27515037
Klik mig